O namaIstorijat


Polic Promet D.O.O. je firma koja se bavi proizvodnjom namestaja od punog drveta i pločastih materijala.  Teži se ka stalnom unapređenju programa novim artiklima. 

U oblasti trgovine nalazi se od 1992. godine,na veliko i malo. U oblasti drvoprerade je od 1997. godine,a  proizvodi namestaj od 2001.

 Osnovni maloprodajni objekat se nalazi u Duvanistu, gde se nalazi  i cela proizvodnja. 

 

Pocetkom ove decenije izgradjuje se poslovno-proizvodni prostor u Sapcu velicine 700m2 kao podsticaj za vecu prodaju.

U zavisnosti od stvarnih kupcevih potreba i zelja, pored tipskog namestaja radi se i namestaj po zadatim merama. Pored osnovnih proizvoda na kojima je fokus firme i po cemu je prepoznatljiva, sa daljim napredovanjem prosirila je svoj asortiman i na proizvodnju ostalog namestaja.

Takodje bavi se i  opremanjem prostora (hotela, motela,restorana,kafica).


Kontrola proizvoda se sprovodi u Zavodu za kontrolu kvaliteta namestaja, Instuta za preradu drveta Sumarskog fakulteta U Beograda. Svaki proizvod mora da prodje kroz tu rutinsku kontrolu da bi zadovoljio standarde trzista.Vizija i misija,trziste


Proizvodna politika firme usmerena je u cilju stalnog poboljsavanja, kako u kvalitetu proizvoda i njihovoj raznovrsnosti, tako i u stalnom pracenju tehnoloskih inovacija. Nastoji se na prosirivanju datih kapaciteta i zaposljavanju jos veceg broja radnika.

Sertifikovani kvalitet, jednostavnost, efikasnost,  kratki rokovi i obezbeđena garancija jesu deo  prepoznatljivog načina rada, o čemu svedoče  brojni potrosaci koji su vec isprobali proizvode.